نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب انار تاثیر عملیات خوب کشاورزی (GAP) بر ترکیبات فیتواستروژنی میوة انار [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 109-118]
  • آنتی‌اکسیدان حفظ ارزش غذایی و آنتی‌اکسیدانی میوه‌ی پرتقال تامسون ناول و توسرخ مورو با استفاده از تیمارهای پوششی در سردخانه [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 45-58]
  • آنتی‌اکسیدان تاثیر عملیات خوب کشاورزی (GAP) بر ترکیبات فیتواستروژنی میوة انار [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 109-118]
  • آنزیم تاثیر تنش خشکی بر محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان در برخی از پایه‌های هیبرید سیب [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 31-44]

ا

  • ارزیابی بررسی تنوع ژنتیکی و تحلیل عاملی برای برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی در ژنوتیپ‌های پسته [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
  • انبارداری حفظ ارزش غذایی و آنتی‌اکسیدانی میوه‌ی پرتقال تامسون ناول و توسرخ مورو با استفاده از تیمارهای پوششی در سردخانه [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 45-58]

ب

  • بای‌پلات بررسی تنوع ژنتیکی و تحلیل عاملی برای برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی در ژنوتیپ‌های پسته [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
  • برگ تاثیر تنش خشکی بر محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان در برخی از پایه‌های هیبرید سیب [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 31-44]

پ

  • پایه تاثیر تنش خشکی بر محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان در برخی از پایه‌های هیبرید سیب [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 31-44]
  • پس از برداشت حفظ ارزش غذایی و آنتی‌اکسیدانی میوه‌ی پرتقال تامسون ناول و توسرخ مورو با استفاده از تیمارهای پوششی در سردخانه [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 45-58]
  • پسته بررسی تنوع ژنتیکی و تحلیل عاملی برای برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی در ژنوتیپ‌های پسته [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
  • پسته بررسی کاربرد ترکیبات شیمیایی انتخابی بر افزایش کیفیت و عملکرد پسته رقم اکبری در شرایط آب و خاک شیرین و شور [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 119-144]

ت

  • تجزیه رگرسیون ارتباط بین نشانگرهای مولکولی با صفات کمی و کیفی میوه در ژنوتیپ‌های لایم متحمل به بیماری جاروک [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 1-20]
  • تجزیه عامل ارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های انتخابی از توده های بومی کدوی آجیلی استان آذربایجان غربی بر اساس صفات مورفولوژیکی [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 73-86]
  • تجزیه کلاستر ارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های انتخابی از توده های بومی کدوی آجیلی استان آذربایجان غربی بر اساس صفات مورفولوژیکی [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 73-86]
  • تنش خشکی تاثیر تنش خشکی بر محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان در برخی از پایه‌های هیبرید سیب [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 31-44]

چ

  • چمن تاثیر مقدار و نوع کود کمپوست بر آب مصرفی گیاه چمن [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 59-72]

ح

  • حاجی آباد مروری بر روش‌های افزایش کمیت و حفظ کیفیت خرمای رقم پیارم در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]

ر

  • رابطه ژنتیکی کاربرد روشPCR-RFLP ژنوم کلروپلاست جهت ارزیابی هاپلوتایپی برخی ژنوتیپ‌های چای موجود در ایران [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 21-30]
  • رطوبت تاثیر مقدار و نوع کود کمپوست بر آب مصرفی گیاه چمن [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 59-72]
  • رقم اکبری بررسی کاربرد ترکیبات شیمیایی انتخابی بر افزایش کیفیت و عملکرد پسته رقم اکبری در شرایط آب و خاک شیرین و شور [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 119-144]
  • روغن سویا بررسی کاربرد ترکیبات شیمیایی انتخابی بر افزایش کیفیت و عملکرد پسته رقم اکبری در شرایط آب و خاک شیرین و شور [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 119-144]
  • روغن ولک بررسی کاربرد ترکیبات شیمیایی انتخابی بر افزایش کیفیت و عملکرد پسته رقم اکبری در شرایط آب و خاک شیرین و شور [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 119-144]

س

  • سیب تاثیر تنش خشکی بر محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان در برخی از پایه‌های هیبرید سیب [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 31-44]

ص

  • صفات ظاهری بررسی تنوع ژنتیکی و تحلیل عاملی برای برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی در ژنوتیپ‌های پسته [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
  • صفات کمی و کیفی ارتباط بین نشانگرهای مولکولی با صفات کمی و کیفی میوه در ژنوتیپ‌های لایم متحمل به بیماری جاروک [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 1-20]

ع

  • عملیات به باغی مروری بر روش‌های افزایش کمیت و حفظ کیفیت خرمای رقم پیارم در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
  • عملیات خوب کشاورزی تاثیر عملیات خوب کشاورزی (GAP) بر ترکیبات فیتواستروژنی میوة انار [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 109-118]

ف

  • فیتواستروژن‌ها تاثیر عملیات خوب کشاورزی (GAP) بر ترکیبات فیتواستروژنی میوة انار [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 109-118]

ک

  • کدو آجیلی ارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های انتخابی از توده های بومی کدوی آجیلی استان آذربایجان غربی بر اساس صفات مورفولوژیکی [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 73-86]
  • کمپوست تاثیر مقدار و نوع کود کمپوست بر آب مصرفی گیاه چمن [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 59-72]

گ

  • گرده افشانی مروری بر روش‌های افزایش کمیت و حفظ کیفیت خرمای رقم پیارم در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
  • گروه‌بندی بررسی تنوع ژنتیکی و تحلیل عاملی برای برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی در ژنوتیپ‌های پسته [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]

ل

  • لایم ارتباط بین نشانگرهای مولکولی با صفات کمی و کیفی میوه در ژنوتیپ‌های لایم متحمل به بیماری جاروک [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 1-20]

م

  • مصرف آب تاثیر مقدار و نوع کود کمپوست بر آب مصرفی گیاه چمن [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 59-72]
  • میوة انار تاثیر عملیات خوب کشاورزی (GAP) بر ترکیبات فیتواستروژنی میوة انار [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 109-118]

ن

  • نیاز سرمایی بررسی کاربرد ترکیبات شیمیایی انتخابی بر افزایش کیفیت و عملکرد پسته رقم اکبری در شرایط آب و خاک شیرین و شور [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 119-144]
  • نخل مروری بر روش‌های افزایش کمیت و حفظ کیفیت خرمای رقم پیارم در مراحل قبل و پس از برداشت [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 97-108]
  • نشانگر مولکولی کاربرد روشPCR-RFLP ژنوم کلروپلاست جهت ارزیابی هاپلوتایپی برخی ژنوتیپ‌های چای موجود در ایران [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 21-30]
  • نشانگرهای SSRو ISSR ارتباط بین نشانگرهای مولکولی با صفات کمی و کیفی میوه در ژنوتیپ‌های لایم متحمل به بیماری جاروک [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 1-20]

و

  • واکس حفظ ارزش غذایی و آنتی‌اکسیدانی میوه‌ی پرتقال تامسون ناول و توسرخ مورو با استفاده از تیمارهای پوششی در سردخانه [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 45-58]
  • وراثت-پذیری ارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های انتخابی از توده های بومی کدوی آجیلی استان آذربایجان غربی بر اساس صفات مورفولوژیکی [دوره 2، شماره 1، 1402، صفحه 73-86]